| Prethodna tema :: Sljedeća tema |
| Autor/ica |
Poruka |
Darla Ljubav

Pridružen/a: 30. 03. 2008. Postovi: 1810 Lokacija: U Davidovom srcu!!!
|
Postano: 5/4/2008, 12:36 Naslov: Anđeoske poruke |
|
|
Evo ja imam anđeoske karte pa mogu stavit jednu za svaki dan.
Milost
Svaki je trenutak prilika da stvorimo čudo.
Milost je predivna vrijednost Duha. Kad se očituje u našim životima,donosi energiju koja jača vibracije i uklanja unutarnje zapreke. Biti u stanju milosti znači usvojiti uvjerenje da će se vrata otvoriti ako pokucamo, da će nam biti dato ako zatražimo. |
|
| [Vrh] |
|
 |
Darla Ljubav

|
Postano: 6/4/2008, 09:37 Naslov: |
|
|
Blagoslov
Blagoslovljen sam u svemu i blagoslivljam za sve što imam.
Biti svjestan i otvoren sam prema sebi-to je najveći blagoslov. Kad smo mi blagoslovljeni i sve oko nas je blaženo. Blagoslov nikad ne dolazi samo za jedno. Blagoslovite i držite svetim sve što sada jeste. |
|
| [Vrh] |
|
 |
Darla Ljubav

|
Postano: 7/4/2008, 09:31 Naslov: |
|
|
Grupna svijest
Ja vjerujem i svakoga dana djelujem u skladu
s vodstvom svoje Duše.
Svijest Duše voli se povezivati i u jakoj je vezi unutar grupa. U dimenziji Duše mi nismo izolirane jedinke i potpuno smo svjesni važnosti služenja čovječanstvu i planetu Zemlji. Imati grupnu svijest znači odazivati se pozivu Duše i biti na pravom mjestu s pravim ljudima i djelovati. |
|
| [Vrh] |
|
 |
Darla Ljubav

|
Postano: 8/4/2008, 08:27 Naslov: |
|
|
Ravnoteža
Vjerujem u svoju unutarnju ravnotežu i dozvoljavam
promjenama da se događaju.
Kad osobnost i Duša rade zajedno, nastaje uravnotežen protok energije kroz naše tijelo, kroz naše osječaje,kroz naše misli. Kroz taj osječaj unutarnje ravnoteže oslobađamo se ograničenosti i dozvoljavamo promjenama da se odvijaju. |
|
| [Vrh] |
|
 |
Darla Ljubav

|
Postano: 9/4/2008, 08:23 Naslov: |
|
|
Prilagodljivost
Spreman sam za iznenađenja života.
Kad smo usklađeni sa svojom Dušom, dobivamo inspiraciju koja nam pomaže da neotežavamo svoje odnose lošim mislima, starim navikama ili stanjima. Kad smo spremni prilagođavati se i sljediti tijek misaone energije u svojem svakodnevnom životu, mi stvaramo i otvaramo se Duhu unutar sebe. Na pomoći nam je da prevladamo teškoće, a probleme čini rješivima. |
|
| [Vrh] |
|
 |
Darla Ljubav

|
Postano: 10/4/2008, 12:35 Naslov: |
|
|
Dobrohotnost
Sretan sam! Moja su djelovanja vođena mojom Dušom.
Dobrohotnost je sposobnost da upotrebljavamo našu volju s ljubavlju i mudrošću. Ljubav pretvara naša djela u djela koja prolaze kroz naše srce i tada počinjemo voljeti to što radimo. Mudrost nam jasno pokazuje smjer. Na tom nam putu naša dobrohotnost donosi potpunu sreću. |
|
| [Vrh] |
|
 |
Darla Ljubav

|
Postano: 11/4/2008, 09:24 Naslov: |
|
|
Hrabrost
Moje srce je otvoreno i puno hrabrosti.
Hrabrost je djelovanje koje izvire iz srca. Sva djelovanja koja proizlaze iz čiste ljubavi donose sa sobom sigurnost i čvrstoću koju ništa nemože omesti. Biti hrabar znači znati da strah ne pruža otpor pred Ljubavi. |
|
| [Vrh] |
|
 |
Darla Ljubav

|
Postano: 12/4/2008, 10:06 Naslov: |
|
|
Moć
Beskrajna moći, ozdravi me! U svojem bitku ja sam jak sretan i miran
Moć naše duše otkriva se osobnosti kao čista namjera i sposobnost da odlući dobro za svakoga tko u nećemu sudjeluje. Moć Duše nikad nije iznad nekoga ili nećega. Ta je moć podjeljena među svima koji sudjeluju. Kad se uskladimo s božanskim namjerama našeg života ona predstavlja dijeljenje duhovnog blagoslova. |
|
| [Vrh] |
|
 |
Darla Ljubav

|
Postano: 13/4/2008, 08:47 Naslov: |
|
|
Znanje
Otvoren sam za učenje potaknuto mojom Dušom.
Istinsko znanje dolazi kad smo usklađeni s Dušom. Sve što primamo iz izvanjskog svijeta je podatak iz druge ruke. Pravo znanje je nešto sa čime se susrećemo kad shvatimo da je ono već u nama. Učenje dopušta da se očituje Dušina stalna mudrost i pouči nas kako da živimo. |
|
| [Vrh] |
|
 |
Darla Ljubav

|
Postano: 14/4/2008, 08:18 Naslov: |
|
|
Mir
Ja sam beskonačni mir.
Mir je unutarnji dogovor sa stalnom mirnoćom Duše. Daje profinjen osječaj, koji nadahnjuje dobronamjernosti prema svakom živom stvoru Božjega Svemira. Istinski mir odražava se na naše ljudsko razumijevanje i usklađuje svako živo biće s jedinstvenom harmonijom. |
|
| [Vrh] |
|
 |
Darla Ljubav

|
Postano: 15/4/2008, 07:01 Naslov: |
|
|
Smirenost
Smirenost je dio mog života. Smireno prihvačam svaki trenutak koji mi život nosi.
Smirenost nam pruža prirodni tijek svih okolnosti i trenutaka, nadahnjuje nas da povezujemo i okusimo sve, znajuči da ništa nije stalno. Mirnoća dolazi iz duše,iz tog stabilnog centra koji nas hrani i pomaže da shvatimo da ni dobri niti loši trenuci ne traju vječno i da su dio našeg duhovnog razvoja. |
|
| [Vrh] |
|
 |
Darla Ljubav

|
Postano: 16/4/2008, 14:47 Naslov: |
|
|
Otpuštanje
Moj život je savršen sada i ovdje.
Naše najveće otpuštanje je u oslobađanju od utjecaja prošlosti i strepnje za budućnosti-spremnost da živimo upravo ovdje i sada. Kad to učinimo usredotočujemo našu energiju i ne tratimo je na kritiziranje,uspoređivanje i suđenje. Otpuštanje nam donosi oslobođenje od posesivnosti ili straha od gubitka. |
|
| [Vrh] |
|
 |
Darla Ljubav

|
Postano: 17/4/2008, 07:50 Naslov: |
|
|
Jasnoća
Jasnoća moje Duše protjeće kroz moje biće,
kad mislim,osječam i djelujem.
Što se više prilagođavamo našem unutarnjem svjetlu koje nam daje sigurnost pri djelovanju, život nam postaje jednostavniji.To je jasnoća, naše unutarnje spoznaje koja nas jednostavno i s lakoćom vodi do onoga što je ispravno. |
|
| [Vrh] |
|
 |
una jedinstvena

|
Postano: 17/4/2008, 21:43 Naslov: |
|
|
| Od kojeg autora su ove anđeoske karte? |
|
| [Vrh] |
|
 |
Darla Ljubav

|
Postano: 18/4/2008, 07:58 Naslov: |
|
|
Ni ja prije nisam znala tko je autor jer na karticama nije pisao autor.
Malo sam švrljala po netu i našla. Ove karte sam dobila prije deset godina, a ove sad koje su u prodaji su novo izdanje.
Evo linka, ja mislim da je to...
http://www.andrijici.hr/kartice.asp?kat=kartice
Zadnja promjena: Darla; 20/4/2008, 10:33; ukupno mijenjano 1 put. |
|
| [Vrh] |
|
 |
Darla Ljubav

|
Postano: 18/4/2008, 10:30 Naslov: |
|
|
Rođenje
Iznova se rađam sa svakim novim trenutkom svojega života.
Kad je opisan cijeli krug, dolazi vrijeme da se pozdravi novo rođenje. Rođenje je trenutak prijelaza koji prethodi velikom otkrivenju. Sve što je upravo rođeno puno je svježine,novosti i nevinosti. Ništa nije važnije od rođenja Ljubavi u našim srcima. |
|
| [Vrh] |
|
 |
Darla Ljubav

|
Postano: 19/4/2008, 18:26 Naslov: |
|
|
Sklad
Živim u skladu s univerzalnim zakonima; stvaram sklad u svakom trenutku
svojega života.
Biti u skladu s univerzumom znači živjeti u skladu sa radošću , ljubavlju i duhovnom snagom.
Kad naučimo živjeti u skladu s univerzalnim zakonima, shvatit ćemo da smo neodvojivi dio Prirode, ljudi koji se međusobno podržavaju, otvaraju put anđeoskoj duhovnoj energiji da poteće njihovim životima i donese im sklad. |
|
| [Vrh] |
|
 |
Darla Ljubav

|
Postano: 20/4/2008, 18:12 Naslov: |
|
|
Zahvalnost
Zahvaljujem i cijenim svaki svjestan trenutak svojega života.
Važno je osječati zahvalnost za sve što smo sposobni postići. Kad pogledamo tko mi uistinu jesmo ovdje i sada otvaramo se predivnom izvoru duhovne energije koja protjeće kroz naš život. Osječaj zahvalnosti ispunjava naša srca i pojačava vibracije sve ga oko nas. |
|
| [Vrh] |
|
 |
Darla Ljubav

|
Postano: 21/4/2008, 20:21 Naslov: |
|
|
Svrhovitost
Radosno surađujem sa svrhom svojega života.
Kad znamo svoju svrhu, naša Duša djeluje na najbolji način kroz naše tijelo i osobnost. Čista svrhovitost neostavlja prostor sumnji jer je odmah prepoznajemo i krečemo ravno prema cilju. Postajemo svjesni svega što bi nas moglo udaljiti od cilja. Protok energije je neizmjeran kad je prisutna čista svrhovitost. Znate li koja je vaša svrha u životu? |
|
| [Vrh] |
|
 |
Darla Ljubav

|
Postano: 22/4/2008, 19:48 Naslov: |
|
|
Entuzijazam
Cijelo moje biće zrači entuzijazmom.
Entuzijazam je bogata eksplozija nadahnuća koje dolazi od Boga. Ono nam daje sigurnost da se ni u jednom trenutku nećemo dosađivati i da iz svega možemo učiti. Kad dopustimo sebi doista živiti na takav način, otkrit ćemo nevjerovatnu energiju koja nam je uvijek na raspolaganju i koja nas podržava u svim okolnostima našeg života. |
|
| [Vrh] |
|
 |
aislinn Something completely different

|
Postano: 22/4/2008, 20:07 Naslov: |
|
|
To je jako wepo.  |
|
| [Vrh] |
|
 |
Darla Ljubav

|
Postano: 23/4/2008, 19:28 Naslov: |
|
|
Jednostavnost
Jednostavnim stavovima život mi je ispunjen u potpunosti.
Što se više oslanjam na ljubav i intuiciju svoje Duše, život mi postaje jednostavniji. Na razini osobnosti često sami sebi silno otežavamo život, no kad prihvatimo naše unutarnje vođenje život nam postaje jednostavan i jasan, oslobođen svega suvišnog. |
|
| [Vrh] |
|
 |
Darla Ljubav

|
Postano: 24/4/2008, 12:47 Naslov: |
|
|
Zdravlje
Moje cijelo biće je zdravo i ispunjeno energijom Ljubavi.
Izvor istinskog zdravlja je u našoj unutarnjoj božanstvenosti. Fina energija koja hrani naše biće je uvijek na raspolaganju da izlječi svaku iskrivljenost koja bi rezultirala bolešću. Vizualizirajte bilo koji dio vašeg tijela ili svojega života koji bi trebalo izliječiti. Gledajte kako se kupa u zdravlju, pretvarajući se u svjetlo Ljubavi i ozdravljuje. |
|
| [Vrh] |
|
 |
Darla Ljubav

|
Postano: 25/4/2008, 18:51 Naslov: |
|
|
Ljepota
Vidim ljepotu u ogledalu života.
U prirodi sve je lijepo, a kroz njen savršeni red i ritam prepoznajemo njene zakone. Osjetiti ritam, uočititi red u našem vlastitom životu, znači vidjeti ljepotu u svakom zrncu pijeska, u zraci sunca ili pak u najzahtjevnijem zadatku koji je pred nas postavljen. |
|
| [Vrh] |
|
 |
Darla Ljubav

|
Postano: 26/4/2008, 19:46 Naslov: |
|
|
Snaga
Moja je snaga neprocjenjiv dar moje Duše, u kojoj uvijek nalazim sigurnost.
Velika snaga prožme naše živote kad shvatimo da su sigurnost i sreća vrijednosti koje proizlaze iz naše Duše. Naša snaga je u dopuštanju da te vrijednosti teku kroz nas, dajući nam da napredujemo stalno s dubokom unutarnjom sigurnošću. |
|
| [Vrh] |
|
 |
|